BirraDamare en Spumante

De bieren van BirraDamare

BirraDamare heeft een mooie betekenis namelijk "Bier om van te houden". Wij als Digusti zijn al helemaal verliefd op onze speciaalbieren. De liefde voor bier is ook goed te zien bij de brouwers. BirraDamare is een brouwerij dat echt met passie bier brouwt met een oplettend oog voor de natuur. De authentieke wijze van brouwen wordt gecombineerd met de nieuwste technologie en maakt BirraDamare wie ze zijn. Het bier is na het bottelen een jaar houdbaar en wordt zo snel mogelijk naar Nederland vervoerd. Dit garandeert versheid en heerlijk fris bier. Omdat al het bier niet gepasteuriseerd is, heeft al het bier een hele duidelijke en heerlijke smaak.

 

 

Bernardi Spumante

De spumantes van Bernardi 

Bernardi wijnermakerij maakt sinds 1975 haar wijnen. Met zorg, trots, enthousiasme en precisie worden er dagelijks elegante wijnen gemaakt. De wijngaarden van Bernardi bevinden zich op de heuvels van Conegliano en Valdobbiadene, waar de druiven met de hand worden geplukt. Dit gebied wordt ook wel het DOCG genoemd. Het DOCG gebied is de regio waar prosecco's vandaan moeten komen. Als u een prosecco koopt zonder het DOCG label dan heeft u eigenlijk een wijn met bubbels. 

Digusti heeft samen met Bernardi enkele spumantes geselecteerd; de 765 Jacur Brut en 765 Jacur extra dry. Beiden hele elegante wijnen als aperitief, maar ook zeer geschikt als begeleiding bij een heerlijke maaltijd. Beide dragen het DOCG label en zijn ware delicatessen.